Upplev Solvalla på nära håll

Något som de allra flesta brukar tycka är en fantastisk upplevelse är att vara med om ett besök på Solvalla och där få ta del av högspäckad travaction i absoluta världsklass! Detta passar i allra högsta grad också dom som inte har något direkt hästintresse och man behöver heller inte vänta till sommaren, då travlopp även körs på banan nu i december månad.

För dig som bor eller befinner dig i Stockholmsregionen med omnejd så är dagens tips till er läsare att se till att göra ett rejält besök på travbanan Solvalla och uppleva hästsport i sitt kanske magnifikaste slag.

Travlopp körs även nu i december så det är egentligen bara att komma fram till ett passande datum genom att besöka travbanans egen sajt och kolla efter en perfekt dag för ett besök.

Extra roligt kan också besöket bli genom att passa på att satsa en slant eller två på ett eller ett par av loppen, då detta blir till en extra krydda i sammanhanget. Vårt råd är i sådana fall också att läsa på en del innan, för att helt enkelt öka dina chanser till vinst. Detta bör dock inte ligga i fokus, utan är som sagt bara något som förhöjer den redan otroliga stämningen ytterligare ett snäpp!

Vi kan näst intill gå i god för att ett besök på anrika Solvalla kommer att mynna ut i en fantastisk rolig dag för dig och vem du nu än väljer att ta med dig. Något annat vore nämligen underligt!