RAW Comedy Club är igång igen!

Alla som har haft ett öga på svensk ståuppkomik är säkert bekant med RAW Comedy Club. Detta är ett varumärke som inkluderar bland annat en ståuppkomedi-klubb och en tv-serie. Det har även blivit en mängd turnéer under detta namn.

RAW Comedy Club började i Gamla stan i Stockholm på en krog vid namn Wirströms. och grundades 2004 av den välkända komikern Fredrik Mårten Andersson, mer känd bara som Mårten Andersson. 2008 Började tv-serien RAW Comedy Club och blandade ståuppkomik med intervjuer från bakom kulisserna. Många stora svenska komiker har ställt sig i rampljuset här, men även en hel del internationella komiker. Tv-serien gör sig även förtjänt av namnet då komiker gärna få satsa på ”rå komedi” där alla ämnen är tillåtna.

Nu har RAW Comedy Club varit frånvarande i drygt två år men på lördagen den 22 april kommer detta äntligen förändras. Numera har klubben sitt säte i Hilton Stockholm Slussen, men har man ännu inte bokat sitt rum där finns det riktigt bra alternativ där ute som kan vara värt en titt. Det kommer ju betyda lite mer restid för att ta sig ut dit, men som alla vet är det ju knappast svårt eller långsamt att ta sig runt i Stockholm om man använder sig av tunnelbanan.

Som vanligt med RAW är det först till kvarn vad gäller sittplatser. Men eftersom det tar plats där det gör kan man garantera sig en sittplats genom att fixa ett middagspaket när man bokar online. Detta är en tvårättersmiddag som antingen kan vara förrätt och varmrätt eller varmrätt och efterrätt.

Om man inte kan komma till den 22:a, eller om det är slutsålt, kommer det även tre ytterligare tillfällen i april:

  • Tors 27 Apr 2017 Kl 20:00
    Arnest/Lorry, Sundbyberg
  • Fre 28 Apr 2017 Kl 21:00
    Hilton Stockholm Slussen, Stockholm
  • Lör 29 Apr 2017 Kl 21:00
    Hilton Stockholm Slussen, Stockholm