Musik och nöjen i närheten

Visst händer det mycket saker i Stockholm när det kommer till nöjesarrangemang ock musikhändelser. Det finns många bra scener där det uppträder livemusik var och varannan dag. Men det finns också musik och nöjen i närheten av Stockholm.

Södertälje

Inte alls långt från Stockholm ligger Södertälje och här finns det flera schyssta restauranger och nöjesställen, femfemnoll är ett av dessa. Det är en populär och snygg nattklubb där man kan roa sig långt in på natten. På Telgias Salonger så presenterar man olika nöjesevenemang från artistuppträdanden till temakvällar och happenings.

Västerås

Vi börjar i Västerås, här har du ett konserthus där det bjuds på allt från klassisk musik, jazz, visor till underhållande Stand-up. Du kan göra ett besök på Karlsgatan 2 där konst och kultur möts i två museer, Västerås konstmuseum och Västmanlands läns museum. Det finns utställningar och olika evenemang som passar alla både stora och små.

Norrtälje

I Norrtälje hittar du Åtellet Hotell och konferens, det erbjuds förutom hotell och konferens en del evenemang som bland annat Afterwork med Väddö Gårdsmejeri där det presenteras goda ostar och jazz med sångerskan Anna Christoffersson. 10 minuters promenad så finns Piren en oas vid Norrtäljeviken här kan du äta en god bit mat och njuta av båtarna precis utanför restaurangen. Det går också att lägga till med egen båt vid Pirens reserverade brygga.