Jobbresa till Stockholm

Är det dags att åka iväg med jobbet? Att välja Stockholm för med sig en rad fördelar och är man inte en stockholmare, är det en möjlighet att få dra nytta av allt det goda staden bjuder på. 

Konferens

Det finns otaliga konferensmöjligheter i staden. Elite Hotell är en populär aktör som har konferensrum på flera av sin stockholmshotell. Se till att hamna så centralt som möjligt, om det är knapert med boende på ett hotell kan man enkelt dela upp jobbstyrkan på flera och sedan mötas i de valda konferenslokalerna.

Utflykter

Tusentals grönskande öar, släta klippor, vindpinade kobbar och bad i ensliga vikar. En drink under den evigt ljusa midsommarhimlen till ljudet av vågornas kluckande eller en middag på tu man hand i sensommarens solnedgång. Oavsett om du söker en stillsam naturupplevelse eller livliga restauranger vid havet så har Stockholms skärgård en ö för dig.

  • Sandhamn är berömt för sina kappseglingar och har blivit en samlingspunkt för societeten. En ö för dig som vill ha en finare skärgårdsvistelse.

  • Fjäderholmarna är ett bra val för  dig som nöjer dig med en kortare resa. Det ligger på bekvämt avstånd med täta turer från stan.

  • Grinda är ett bra resmål för dig som vill ha en härlig båtresa som du klarar med en dagsutflykt.

  • Fjärdlång är en ö som är speciellt populär bland barnfamiljer

  • Vill du ha fler alternativ så finns det ca 30 000 öar till.

Det är enkelt att ta sig ut till de olika öarna i skärgården.  Skärgårdsbåtarna har regelbundna turer och under högsäsong går vissa turer en gång i halvtimmen.

Rekrytering

Söker ni nya medarbetare? Varför inte söka efter personer som kan tänka sig att flytta från storstaden? Passa på att skapa en rekryteringsträff i Stockholm och få möjligheten att träffa potentiella anställda på deras hemplan.

Behöver man chefsrekrytering så finns det populära företaget Headagent i Stockholm. De har lång erfarenhet inom affärsutveckling, media och försäljning. De använder sig också av executive search, vilket ger dem ett nätverk som alltid växer.

Kick off

Är det starten på det nya företagsåret? Eller har ni kanske utökat med flera anställda på kort tid? Då kan det vara tid att ha kick off för att välkomna alla och lära känna varandra lite bättre.

Tänk på att alla inte gillar att lekar eller äventyr, så om någon verkligen inte känner sig bekväm, låt dem titta på. Eller så har ni två aktiviteter en dag, en äventyrlig och en lite lugnare. Dela upp er och möts sedan för en gemensam middag där ni kan berätta för varandra hur upplevelsen var. På Långholmen hittar man massor med roliga aktiviteter, klättring, kulinariska resor, grillning, fångkampen och annat spännande. Hur kul vore det inte att försöka rymma från Långholmen?