Konserter i Stockholm under sommaren och hösten 2015

Stockholm är en stad är en stad som bjuder på mycket av det mesta, framför allt när det kommer till konserter. Här tänkte vi därför titta lite närmare på vilka konserter som väntar i Stockholm under sommaren och hösten.

Torsdagen den 21 maj gästadess Globen utav en av de hetaste popstjärnorna just nu, nämligen Ariana Grande.

Om några veckor, 12-13 juni, är det återigen dags för Summerburst på Gärdet som i år gästas av storstjärnor som Avicii, Axwell/\Ingrosso, Afrojack och Blasterjaxx.

Den 9 juli kommer Paul McCartney till Tele2 Arena för den som vill se en levande legend och 19 juli är det dags för en riktig rockfest på Friends Arena när veteranerna i AC/DC kommer att få hela arenan att koka.

Som vanligt så bjuder ju också Gröna Lund på en hel del spännande konserter under sommaren. Den 31 maj kommer kanske världens coolaste gitarrist Slash att inta Grönans scen och tio dagar senare, 10 juni, är det dags för Marilyn Manson att göra samma sak.

Andra akter som också spelar på Gröna Lund under sommaren är bland andra Lisa Miskovsky 7 juli, Lenny Kravitz 3 augusti, Offspring 10 augusti, Ola Salo 3 september och Europe 25 september.