Magnus Carlsson – 21 mars Södertälje

Magnus Carlsson, kanske mest känd från sin tid i dansbandet Barbados, är i skrivande stund aktuell med en ny solo-platta som just nu går att förhandsboka. Han följer i sin tur upp detta släpp med att turnera med sitt nya material och den 21 mars får våra läsare i Södertälje nöjet att uppleva detta på nära håll.

Magnus Carlsson är en artist med en lång erfarenhet i branschen. Han har under hela tjugo års tid figurerat som artist och levererat en rad musik-hits, turnerat i Sverige, Ryssland och övriga Europa, samt underhållit på musikalscenen.

Han är för närvarande bofast i Stockholm där han lever med sin make och sina fyra hundar.

Startskottet

Det som satte allra mest fart på Magnus karriär var tiden i det kritikerrosade dansbandet Barbados, som han såklart agerade frontman och sångare i. Barbados har genom åren släppt 12 studioalbum och hits som lett till ett stort antal singlar som i slutändan resulterat i bland annat 9 guld- och platinaskivor, 3 Grammisar och framför allt publikens hjärtan.

Karriären går vidare

År 2002 vald dock Magnus att gå vidare med sin karriär och att lämna tiden med Barbados bakom sig. Han blev för en tid en av medlemmarna i den tidigare trion inriktad på discomusik – Alcazar. Det blev en bland annat två framträdanden i Melodifestivalen som gav efterspel för ett stort tryck från fansen och som banade väg för stora framgångar inom och utanför Sverige gränser på den internationella scenen.

Södertälje gör sig redo

Den 21 mars är det alltså dags för Magnus att förflytta sig den lilla biten ifrån Stockholm till Södertälje för att bjuda sin publik på en magisk afton. Han gör så på Telgias Salonger, ett tillhåll perfekt för fest och umgänge i alla dess former, med restaurang, nattklubb, scen och festvåning.