Annorlunda presenter

Att hitta en unik och annorlunda present är inte det enklaste, oavsett om det handlar om födelsedagar, bröllopsdag, eller något annat som är värt att fira. En rolig gåva både att ge bort och få är ätbara presenter. Du kan baka din favoritkaka eller göra eget godis och slå in i fint papper. En fin presentkorg med någon god dryck, kex och marmelader brukar också gå hem.

Vackra smycken

En mycket omtyckt present till både kvinnor och män är smycken i olika former. Kvinnor gillar att få örhängen eller ringar, medan män föredrar snygga armband eller manschettknappar. Om du vill ha en annorlunda present kan du bland annat skapa dina smycken själv, då blir mottagaren garanterat överraskad. Smycken med personlig gravyr är också speciella och unika, du kan ju välja att gravera vad du vill.

Upplevelsepresenter

Att få uppleva något man inte varit med om kan vara en fantastisk present. Ge bort en annorlunda upplevelse så som en helikoptertur eller att få köra en Ferrari. Hoppa fallskärm kan också vara en fantastisk upplevelse att ge bort i present. Det finns även lugnare upplevelser så som ölprovningar och bruncher att välja mellan. En upplevelse kommer garanterat uppskattas och om ni står varandra nära kan ni uppleva den tillsammans.