Nattlivet i Stockholm

För att verkligen veta allt som Stockholm har att erbjuda har man inte en komplett upplevelse om man inte har varit med på Stockholms nattliv.

Berns

Berns lokaler är helt fantastiska och de ligger ändå mitt i city. Detta är ett mecka för alla som vill äta, dricka och festa, men bäst av allt är att alla kan passa in på Berns, det lockar alla möjliga människor med alla möjliga stilar. I källaren har man även nattklubben Berns Gallery 2.35:1 för alla som känner för att uppleva konst tillsammans med en härlig mix av elektro- och undergroundmusik.

Café Opera

Café Opera har ända sedan 80-talet lockat till sig danssugna stockholmare, och detta är mot all förmodan lika sant idag som det var då. Inte alla klubbar lyckas hålla igång så här länge så tydligen gör Café Opera någonting helt rätt. Här kan man hitta stora dansgolv och duktiga dj:s, och när man behöver fylla på reservoaren finns The Brass Bar där Café Opera har en schysst nattmeny för både mat och dryck.

Fasching

Fasching är nog det bästa stället för de som vill ha en klubbupplevelse med jazzmusik. Klubben lockar till sig både jazz- och soulfans likväl som danssugna. Den har även öppet flera dagar i veckan och agerar även som värd för konserter och spelningar.

Obaren

Obaren är för de som uppskattar lite variation i sin klubbmusik. Här får man blandningar av rock-, soul- och elektromusik med en härlig samling människor som är redo att mingla. Precis som Fasching har de även livespelningar emellanåt. Öppet alla dagar fram till två, något som kan uppskattas av alla.