Stockholms uteliv

Klubbarna i Stockholm är många. Du kan på några minuter ta dig till de olika delarna i Stockholm med buss, tunnelbana eller taxi.

En välkänd nattklubb är ”Berns” som har DJs och musik för såväl den yngre som den äldre generation. Berns publik ligger någonstans mellan 20 – 35 år och lockas till såväl livemusik eller stand-up med Sveriges största komiker i de vackra kristallinspirerade salongerna.

Några stenkast ifrån Berns hittar vi Riche som riktar sig till en lite äldre publik;  30-45 år. Eftersom nattklubben ligger på Östermalm så är det inte omöjligt att du kommer träffa välklädda, välkända och rika människor. Vid ”Svampen” ligger det ett näste av fashionabla nattklubbar som till exempel Spy Bar, Sturecompagniet och Laroy.

Om du känner för att festa i en mindre proper miljö med mer pubkänsla, så är Södermalm ett fantastisk alternativ. Vakterna är enligt många väldigt tillmötesgående och klädkoden är inte lika strikt.

Vill du hitta en nattklubb nära havet med uteservering, är M/S Patricia vid slussen samt Blekholmen vid Klara Sjö två goda alternativ. Andra nattklubbar som är värda att uppleva är ”Lola” vid Grand Hotel samt ”Ambassadeur” på Kungsgatan.